Шаблоны Joomla 3 тут

Ювілей Дмитра Івановича Власійчука

Створено: Вівторок, 04 квітня 2017

4 квітня 2017 року в малому залі районного Будинку культури Хмільника відбувся захід з нагоди ювілею 80-річчя відомого художника Дмитра Івановича Власійчука.

Цей митець працює в живописі, а також його унікальна праця - це витинанка в українській тематиці на релігійну та патріотичну тему.
Його роботи мають у колекціях Англії, Польщі та іншому закордонні, а також по всій Україні. Дмитро Іванович є глибоковіруючою православною людиною, парафіянином УПЦ КП у м. Хмільник. Ювілейний захід пройшов під назвою "Молитва за Україну", який невипадково переплівся із молитвою за перемогу над агресором та мир в Україні, яка відбулася минулого тижня на Софіївській площі у Києві. Настоятель храму Святих апостолів Петра і Павла протоієрей Іван Пукас мав нагоду привітати Дмитра Івановича з ювілеєм та вручити йому Патріаршу нагороду - медаль "За жертовність та любов до України".
Опісля усі гості свята перемістилися у виставкову залу, де ознайомилися з роботами митця. Виставка розпочалася зі співу молитви "Боже великий, єдиний", яку виконав хор парафії Святих апостолів Петра і Павла.
Дмитро Іванович висловив думку, що молитва - це є наша головна зброя у боротьбі за волю та незалежність.

Окремо дякуємо фотографу Миколі Загородньому за надані фотоматеріали.